top of page

FAQ

Stretching

Heb je nog vragen

Is personal training geschikt voor mensen die nog nooit gesport hebben? Ja, je bent bij ons in goede handen. Met sporten/bewegen kan je op elk moment beginnen ongeacht blessures en beperkingen. Het is nooit te laat om te beginnen! Onze coaches staan aan je zijde bij elke stap van je traject. #startnu

Ik sport niet graag, maar ik wil wel meer bewegen. Hebben jullie hier een aangepaste aanpak voor? Natuurlijk, we werken altijd op maat en je zal merken dat je niet intensief hoeft te sporten om de positieve effecten van beweging te voelen.

Met hoeveel personen kunnen we samen sporten? Dat kies je zelf. De prijs voor 1uur training delen we door het aantal deelnemers.

Kan ik als ondernemer/zelfstandige de kosten van personal training inbrengen? Dat kan, de kosten zijn eenvoudig in te brengen met factuur. Afhankelijk van het doel van jou of je team zal de omschrijving anders zijn op de factuur.

Kan je garanderen dat ik mijn fysiek doel zal behalen? Dat kan geen enkele coach. Elk lichaam is anders, elk metabolisme is anders. Naast het fysieke zal je uiteraard wel mentaal fitter en gezonder worden. Op lange termijn is dit de beste weg.

Ik wil afvallen, hoeveel x per week moet ik dan sporten? Dat is altijd een moeilijke balans. Om af te vallen zal je 70%/80% op voeding moeten focussen en de rest op bewegen. Je kan een ongezond dieet er niet 'af sporten'. Wel kan sport je motiveren om gezondere keuzes te maken. Wij kunnen je hierin ook adviseren en opvolgen.

Ik heb geen tijd om te sporten en veel te trainen. Hoe plan ik dat? Veel tijd heb je niet nodig. Het enige wat werkt is consequent trainen. Consistency is key. Plan je training of beweegmoment in zoals je ook met je andere activiteiten doet. Elke week 1/2/,.. maal zonder excuses. Dit is de enige manier die werkt. Maak van beweging een nieuwe gewoonte die je inpast in je leven. Wij helpen je met je planning.

Hoe organiseer ik de trainingen in mijn bedrijf? Wij zien dat dit 's ochtends, tijdens de middagpauze of het laatste uur van de dag vaak wordt ingepland. We passen de training aan aan de noden van het team en de beschikbare ruimte. Voor de thuiswerkers of werkers in het buitenland is videotraining een schitterende tool.

bottom of page